Тепловізор для воїна з села Хмелівка

Допомога військовим нашої громади продовжується. Для воїна 46-тої  окремої аеромобільної бригади десантно-штурмових військ Збройних Сил України з села Хмелівка передали тепловізор.

Цей прилад здатний зафіксувати найменшу зміну температури, а тому українські військові можуть побачити розташування та пересування ворога навіть тоді, коли це практично неможливо через відсутність освітлення.

Батьки нашого військового почали шукати кошти для придбання приладу всіма можливими методами, але вдалось назбирати лише близько 17 тисяч гривень. За допомогою звернулись до міської ради.

В короткий термін питання вдалось вирішити та придбати такий необхідний прилад для нашого бійця. Заступник міського голови Василь Ковальчук передав тепловізор безпосередньо батьку військового.

Варто зазначити, що кошти на придбання тепловізора вдалось зібрати завдяки працівникам Олевського Центру первинної медичної допомоги, які передали до міської ради 27 100 гривень.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Війна триває. Тому передаємо наступний далекобійний тепловізор.  Щиро дякую кожному, хто долучається до організації та відвідування благодійних заходів на підтримку наших Збройних Сил. Разом ми зможемо наблизити нашу Перемогу».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту