Перейменування вулиці на честь Василя Білюка та інші питання сесії ради

Сьогодні, 8 червня, під головуванням міського голови Сергія Лисицького, відбулось засідання чергової сесії міської ради, де розглянули 39 питань, включаючи «Різне».

Серед інших, депутати розглянули проєкти рішень про дострокове припинення повноважень заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гончара Сергія Андрійовича, а також про зміни у структурі та штатної чисельності Олевської міської ради.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. До міської ради звернулось 16 місцевих жителів з проханням надати допомогу, більшість із них – на лікування. Загальна сума виділених коштів – 160 000 гривень. Депутати одноголосно підтримали відповідне рішення.

Також присутні одноголосно підтримали рішення про перейменування вулиці Гагаріна в селі Артинськ на вулицю Василя Білюка. Проєкт рішення був підготовлений, враховуючи результати громадських слухань у селі та з метою декомунізації топоніміки в Олевській громаді.

Білюк Василь Олександрович наш захисник із села Артинськ, якому буде навіки 30. Він мужньо боронив Україну від російських окупантів і віддав за нашу з вами свободу найцінніше – своє життя. Наш Герой заслуговує на гідне вшанування!

Також депутати підтримали рішення про внесення змін до бюджету на 2023 рік, створення опорних закладів освіти та їх структурних підрозділів – філій, затвердження Програми протидії захворюванню на туберкульоз  на період 2023-2024 роки та інші.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту