Олевська громада зібрала кошти на купівлю авто для військового

Спільно нам вдалось придбати ще один автомобіль для нашого військового. Мужній захисник боронить українську землю на Вугледарському напрямку, а необхідність автомобіля на передових позиціях фронту зрозуміла кожному.

Більшу частину необхідної суми зібрала дружина військового завдяки небайдужим жителям Радовельського округу, де вона проживає – 97 970 гривень і 100 доларів.

Іншу частину коштів, що не вистачало на придбання автомобіля, вдалось зібрати завдяки ініціативним мешканцям Олевської громади, які приносять зібрані на благодійних заходах донати до міської ради, зокрема:

  • Колектив «Калинонька» – 20 тисяч гривень і 20 доларів;
  • Ярмарок Поясківського сільського клубу – 5 040 грн;
  • Поясківська філія БТЛ «Радовель» – 3 200 грн.

Дякуємо всім, хто долучився до збору коштів на автомобіль!

Окрема вдячність справжнім професіоналам, які безкоштовно виконують всі роботи по підготовці автомобіля до фронту. Ремонтував транспорт Іван Стрелюк, фарбували: Олексій Тимощук, В’ячеслав Русанов, Василь Павленко, Олександр Бондарчук. Щиро дякуємо за ваш непересічний внесок у підтримку наших воїнів!

Також наші місцеві волонтери потурбувалися про захист для наших оборонців. Захисну сітку, кікімору, сідачки та інші необхідні речі підготувала Лариса Фурманець зі своєю командою волонтерок. Ще одну захисну сітку передав колектив волонтерок «Справжні олевчаночки». Дякуємо за вашу невтомність і допомогу!

Наразі автомобіль вже переданий нашому військовому. Олевська громада вкотре продемонструвала свою згуртованість задля спільної мети. Разом до перемоги!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту