Відбулось засідання сесії Олевської міської ради

Сьогодні, 9 травня, відбулось засідання сесії Олевської міської ради, на якому було розглянуто 32 питання.

Традиційно розглядався проєкт рішення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Серед звернень – громадяни, чиє майно постраждало в пожежі, місцеві жителі, що потребують дороговартісного лікування, в тому числі військовослужбовці, які отримали поранення. Загальна сума виділених коштів становить 230 тисяч гривень для 23 жителів громади.

Було прийнято рішення щодо внесення змін до структури та штатної чисельності комунальної установи «Центр надання соціальних послуг». Всі зміни – в межах штатної чисельності.  Виводяться зі штатного розпису дві посади соціального робітника, натомість вводяться до штату Кишинського відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/ проживання комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» ставка сестри медичної та ставка молодшої медичної сестри (санітарка-прибиральниця).

Також розглядались ряд земельних питань, зокрема: про надання  дозволу на виготовлення звітів про експертну грошову оцінку земельних ділянок комунальної власності, про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності, про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок комунальної власності в натурі (на місцевості) з метою передачі безоплатно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту