Сила громади – в самій громаді!

 

Це яскраво продемонстрував WEEK-end в Олевську, що відбувся 15 липня. Скажемо наперед, що з бюджету було використано на проведення свята всього 9 409,30 гривень, які були витрачені на виготовлення банера, придбання тканини для оздобленні інсталяцій-арок та придбання повітряних кульок.

Сміливо можна говорити, що фестиваль вуличної музики в Олевську стане традиційним. Міська рада і всі, хто відвідав  WEEK-end, дякують тріо «Euphoria» (Ірина Кльоц, Юлія Кравченко, Тетяна Нестерук, ансамблю БК (Денис Нечипорчук, Ігор Васильчук, Олександр Романчук, Анатолій Бочковський, Володимир Михайленко, Павло Халімончук), гітаристам Михайлу Грибу та Івану Кравчуку, бандуристкам з Нових Білокорович Наталії Лук’янчук, Катерині Ліпці, Анастасії Ходаківській та їхньому керівнику Ірині Кравченко. Щира подяка троїстим музикам та Юрію Яковчуку, ансамблю «Рідня» з Кам’янки, Петру Хильчуку та Василю Талаху з Перги, гурту «Смайл» з Олевська. Безперечно, окрасою фестивалю вуличної музики став Василь Воливач з Радомишля (екстрімфолк).

Милували око майстри декоративно-прикладного мистецтва Ніна Зайнчковська, Марія Бондар (картини з бісеру), Олена Стрелюк та Лариса Хоменко (вироби зі стрічок), Ольга Денисенко (вироби з воску), Альона Горова (миловаріння), Ірина Рабош з Варварівки, Володимир Гришко з Забороччя та Світлана Петричук з Бердичева (живопис), Ірина Горбовська, Наталія Баланчук (вироби ручної роботи з різних матеріалів), Оксана Михайленко з Кишина та Ірина Поліщук з ЦХЕТУМу (вироби з бісеру), Юлія Десюк (сучасний живопис), вишиті та картини з бісеру демонструвала Євгенія Гур’єва.

Найпотужнішим загоном виявився загін господинь, які приготували різноманітну смакоту з чорниці. Кулінарне мистецтво представили працівники міської ради, відділів освіти та культури, усіх Центрів розвитку дитини та дитячих садочків з Олевська, а також ДНЗ із Лопатич, Сущан, Хмелівки.

Дякуємо автору ідеї проведення WEEK-end в Олевську Тамарі Зарубі. Висловлюємо вдячність також тим, хто під керівництвом Наталії Коломієць (Олевська гімназія) оздобив чудові інсталяції, біля яких фотографувалися всі, хто завітав на свято, Володимиру Літвинку за чудовий банер та повітряні кульки з емблемою WEEK-end.

 

Все свято можна побачити на фотографіях Віктора Костинського.

 









Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту