Олевських працівників поліції привітали з професійним святом

4 серпня в Україні відзначають День Національної поліції України. З нагоди професійного свята в Олевському відділенні поліції відбулися урочистості. «Побажаю гордо нести звання офіцера поліції і відповідати йому», – коротко звернувся до своїх підлеглих нещодавно призначений начальник райвідділку Олексій Зозуля та вручив подяки за сумлінне виконання обов’язків 17 поліцейським.

Від імені міської ради правоохоронців вітав керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин «В ці нелегкі часи реформ, які переживає поліція і наша громада хотів побажати, щоб вони принесли тільки позитивне. Бажаю, щоб матеріально-технічне забезпечення було на найвищому рівні, заробітна плата – достойною, а сім’ї – захищені».

Почесну грамоту від міського голови та премію вручили начальнику сектору превенції Олександру Талаху, старшому інспектору з ювенальної превенції Максиму Фещуку та оперуповноваженому Валерію Скрипнику.

Зі словами привітань звернулися голова Олевської райдержадміністрації Дмитро Лазаренко та голова райради Віктор Троц, який теж нагородив поліцейських почесними грамотами.

На нову Національну поліцію в значній мірі покладені надії, що у виконанні своїх обов’язків вона буде стійка в нетерпимості до процесів корупції, прозоріша, справедлива, ефективна і відкрита для українського суспільства. У цей день міська рада приєднуємося до привітань на адресу всіх, хто бере участь в якісній роботі Національної поліції України! Бажаємо їм високих професійних досягнень! Широкої громадської поваги та успіхів в роботі!

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту