Добудувати водопровід та каналізацію до 15 жовтня – міський голова

26 вересня відбулася зустріч вуличного комітету «Комсомольська-Олевськ» (жителі вулиць Калинова та Суворова) з міським головою Олегом Омельчуком, його заступником Василем Колбасюком та начальником ТОВ «Олевськгазбуд» Ігорем Кравченком. Обговорення стосувалося виконання робіт по проекту будівництва водопровідних та каналізаційних мереж на цих вулицях.

Жителі висловили невдоволення термінами виконання робіт. Мовляв, втомилися від «розритих» доріг та бруду. Міський голова пояснив, що проект був виготовлений з певними недоліками, які вплинули на його реалізацію і на терміни, але це стало відомо після того, як розпочали будівельні роботи. Довелося вносити зміни в проект, а потім виконувати роботи. Люди відреагували на ситуацію по-своєму, боячись і слухаючи чутки, що роботи до кінця року не закінчать, вони відмовилися співфінансувати проект.

Виконує проект підрядна організація ТОВ «Олевськгазбуд». Реалізується він на умовах співфінансування, дольову участь 30% суми має зібрати населення, 70% міська рада. Міська рада вже виконала свої фінансові зобов’язання і заплатила кошти підрядникам. Керівник підрядної організації визнав, що проблеми в роботі були, але нібито все владналося.

Було досягнуто спільної домовленості, що жителі внесуть свою дольову участь у будівництво, а підрядник закінчить будівельні роботи до 15 жовтня.

Міський голова дав доручення провести поточний ремонт цих вулиць, замовити проектну документацію на капітальний ремонт вулиць з твердим покриттям, до кінця року зробити реконструкцію вуличного освітлення.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту