В Олевську відзначили День усиновлення

Щороку 30 вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято було встановлено, враховуючи суспільну значущість усиновлення в забезпеченні права кожної дитини на виховання в сім’ї, а також з метою підтримки та розвитку національного усиновлення.

В Олевську святковий концерт до Дня усиновлення, організований комунальною установою «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олевської міської ради», відбувся в приміщені ЦХЕТУМу. В ньому брали участь: хореографічний колектив Варварівської ЗОШ «Перлина», Вероніка Мамич, Аліна Бреслаш, Наталія Власюк, Павло Шинкар та хореографічний колектив «Сузір’я».  

На сцену до привітального слова були запрошені: заступник голови Олевської міської ради з гуманітарних питань та соціальної політики Яків Осипчук та начальник служби у справах дітей Олевської райдержадміністрації Галина Орищук.

Від Олевської міської ради подяки отримали: Сорока Марія Іванівна, Цикоза Ірина Михайлівна, Савченко Анатолій Володимирович та Савченко Валентина Миколаївна, Макарчук Наталія Віталіївна, Ісупов Олександр Миколайович та Ісупова Галина Захарівна, Басюк Марія Яківна, Макарчук Валентина Антонівна, Охрімчук Тетяна Петрівна, Коса Оксана Олександрівна, Комісарова Катерина Георгіївна, Курильчук Раїса Степанівна та Коваль Тетяна Адамівна. Від Олевської районної ради та райдержадміністрації подяки отримали: Омельчук Галина Григорівна та Омельчук Василь Олександрович і Вакуліч Алла Миколаївна та Вакуліч Ігор Андрійович. Також всі нагороджені отримали квіти та подарунки.

На завершення заходу, ведучі концерту сказали: «Тим, у кого тільки-но народжується бажання допомогти знедоленій дитині, хочеться побажати, щоб при зустрічі з  нею ви не зупиняли себе, не стримували поштовх притулити її до себе, погладити по голівці, взяти за руку».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту