Розпочато реконструкцію дитсадка «Золотий ключик»

Розпочато «перевтілення» центру розвитку дитини «Золотий ключик» (мікрорайон Квадрат). Там утеплюють приміщення дошкільного закладу, а також замінять та утеплять дах. Роботи проводить приватна ремонтно-будівельна фірма «Комунальник» з міста Житомир, яка виграла тендер з ціновою пропозицією у 2,6 млн грн (заявлена сума становила 3,4 млн грн). Варто зазначити, що зекономлені кошти від проведених тендерів буде використано для придбання комунальної техніки (автогрейдер, сміттєвоз, ассонізаційна машина, інше).
Проект «Реконструкція (ефективна термосанація) будівлі ДНЗ «Золотий ключик» реалізовується за кошти державної субвенції (28 млн грн), які отримала Олевська ОТГ після об’єднання.
Вже завершено роботи з благоустрою центрального входу даного дошкільного закладу. Територію, яка веде від воріт до ганку дитсадка вже укладена тротуарною плиткою.

В цьому році реконструюють всі садочки Олевська. Наразі виготовляється проектна документація на капітальний ремонт (термосанація) дитячих садочків в селах Сущани та Зольня, а також на капремонт шкіл в селах Замисловичі та Лопатичі. Наразі у восьми школах замінюють вікна. Про це читайте згодом на сайті.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту