В Олевську виступив угорський гітарист-віртуоз Михайло Вігула

2 листопада в приміщенні Олевського будинку культури відбувся концерт відомого угорського композитора-гітариста Михайла Вігули. Народився музикант в місті Хуст (Україна), наразі музикант проживає в Угорщині. Він є переможцем багатьох конкурсів в Україні та за кордоном, серед яких Міжнародний конкурс імені І.Кальмана в м. Шіофок (Угорщина, 2008).

Крім того, Михайло Вігула двічі брав участь у встановленні світового Рекорду Гіннеса в категорії “Найдовший гітарний концерт”.

Олевчани з радістю прийняли віртуоза та гучно аплодували. Окрім виконання написаних ним композицій, Михайло розповідав історії з життя та жартував.

Сольні та дуетні номери виконували гітаристи Андрій Андрушко, який також є композитором, та Вадим Войтович. Музиканти демонстрували неабияку майстерність та вміння працювати з публікою.

На сцені Будинку культури також  зіграв композицію випускник Олевської музичної школи Іван Кравчук. Талановитий олевчанин виборов перше місце у Житомирському обласному конкурсі виконавців на струнних народних інструментах з прелюдією Михайла Вігули.

Викладач Івана Кравчука – Михайло Гриб, організатор цього чудового концерту. Його вихованці займають перші місця на обласних музичних конкурсах та мають в репертуарі не один твір Михайла Вігули.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту