Концерт до Дня святого Миколая з аніматорами та подарунками

19 грудня маленькі жителі Олевської об’єднаної територіальної громади насолоджувалися святковим концертом, присвяченим Дню святого Миколая.

Малеча із задоволенням спостерігала за святковим дійством, адже їх розважали казкові принцеси: Білосніжка, Червона Шапочка, Спляча красуня та Попелюшка. На свято також були запрошені аніматори в костюмах Кота, Мікі-Мауса та Ведмедя (з м/ф «Маша і Ведмідь»). В програмі заходу були музичні та танцювальні номери, цікаві ігри та конкурси з подарунками.

Начальник відділу культури Ірина  Кльоц привітала дітей з Днем святого Миколая від імені міського голови Олега Омельчука та депутатського корпусу. Побажала всім здоров’я, успіхів та здійснення заповітних бажань.

Від міської ради були вручені новорічні подарунки дітям-сиротам Олевської ОТГ, а також закуплені сувеніри та призи для конкурсів, які проводив Святий Миколай. Від районної ради та адміністрації дітям учасників АТО та переселенцям подарували солодощі. Організували святковий захід відділ культури та МБК.

Вихованці Олевської музичної школи показали свій музичний спектакль «Чемпіон». Постановка організована в рамках дитячого театру директором школи Тетяною Тимків та викладачем Тетяною Данюк. В спектаклі брали участь: Нікіта Гілюк (Заєць), Аліна Градова (Білка), Дарина Сорока (Лисиця) та Даніїл Дідус (Їжак).

До святкового концерту також долучились: танцювальні колективи «Тіп-Топ» та «Модерн», дитячий вокальний ансамбль БК, Олег Бреслаш в ролі Сніговика, ведучі заходу Анна Вжесінська та Наталія Ренкас, Анжеліка Токарчук (с. Варварівка),  Валерія Мидловець та наймолодша чотирьохрічна учасниця концерту Ілона Харченко.

Фото Роман Світловський

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту