Олевському ЦПМСД придбали новий автомобіль

На фото (зліва направо): секретар міської ради Віталій Шейко, народний депутат Володимир Арешонков, головний лікар ЦПМСД Людмила Орлицька, голова райдержадміністрації Дмитро Лазаренко, головний лікар Олевської центральної лікарні Олег Казюк.

Для Центру первинної медико-санітарної допомоги за сприяння народного депутата України Володимира Арешонкова придбали новий автомобіль Renault Dokker. Авто слугуватиме для перевезення медичного персоналу, лікарських засобів та медичного обладнання. За словами головного лікаря ЦПМСД Людмили Орлицької, лікарям доводиться по декілька разів на тиждень їхати до Житомира, тому автомобіль був потрібний давно. Переможцем тендеру стало ТОВ “Полісся Моторс Груп”, вартість автомобіля становить 462 200 гривень.  

«Завдяки об’єднаним зусиллям народного депутата Володимира Арешонкова, міського голови Олега Омельчука, голови Олевської РДА Дмитра Лазаренка та депутатів Олевської міської ради Центр первинної медико-санітарної допомоги зміг придбати автомобіль Рено Докер. На сьогоднішній день, це маленька перемога у великій битві, яка очікує нас попереду і називається «медична реформа». Звичайно, наш заклад потребує оновлення матеріально-технічного оснащення, ремонтних робіт будівель структурних підрозділів Центру та подальшого укомплектування автобази Центру ПМСД. Дякую, шановні представники влади, що проблеми медицини не залишились байдужими для Вас, і Ваша допомога стала великим внеском у розвиток сімейної медицини», – прокоментувала покупку Людмила Орлицька.

Новеньке авто стало гарним передноворічним подарунком для медиків. Будемо сподіватись, що у наступному році вдасться зробили ще більше корисного для медицини.   

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту