Швидкий виконком

18 питань порядку денного члени виконкому розглянули за рекордні 30 хвилин. В переліку стояли суто робочі питання: присвоєння адресних номерів, розміщення реклами, взяття та зняття з квартирного обліку, інше.

Жителям громади, які звернулись із заявою, надано матеріальну допомогу на загальну суму 26100 гривень.

ФОП Лимар П.В. надано дозвіл на розміщення тимчасової  споруди для  провадження підприємницької діяльності, критого майданчика з автобусною зупинкою на земельній ділянці по вул. Лесі Українки, 88-а в с. Варварівка.

Надано дозвіл на зрізання аварійних, стиглих дерев в Олевській ОТГ: на зрізання граба по пров. Герцена; дубу та берези  в с. Копище та дубу та берези в с. Майдан-Копищенський, дуба  по вул. Свято – Миколаївській, 2 та на зрізання двох тополь в  с. Зубковичі.

Олевська міська рада проведе конкурс з визначення виконавця послуг по вивезенню твердих побутових відходів з місць  здійснення  виїзної торгівлі в м.Олевськ. Дане рішення було підтримано всіма членами виконкому. Конкурс проведуть з метою визначення виконавця даних послуг, який може забезпечити виконання обов’язків по вивезенню твердих побутових відходів з  місць  здійснення  виїзної торгівлі в м.Олевськ на відповідному рівні та за найменшою вартістю. Переможців визначатиме конкурсна комісія, до якої увійшли заступник міського голови з питань економічного розвитку, інвестицій та земельних відносин, голова комісії Ніколайчук О.В., начальник управління економічного розвитку, транспорту, туризму, інвестицій та комунальної власності міської ради, заступник голови комісії Ковальчук О.Б., начальник відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення міської ради, секретар комісії Торгонський О.Г., головний спеціаліст управління економічного розвитку, транспорту, туризму інвестицій та комунальної власності міської ради, член комісії Халімончук Ю.В., в.о. старости Рудня-Бистрянського старостинського округу, член комісії Ратушинський В.О.

Жительці села Калинівка Павлині Назарчук присвоять звання «Мати-героїня», відповідне клопотання буде порушено перед Президентом України. Дане право їй було надано за те, що вона народила та виховала шестеро дітей до 8-річного віку.

На завершення міський голова Олег Омельчук привітав членів виконкому із  наступаючими святами та подякував за конструктивну роботу і відповідальне ставлення до обов’язків.

 Після засідання на них чекав сюрприз. До зали завітали працівники культури, які підготували свої привітання до новорічно-різдвяних свят. 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту