«Пісенна скарбничка» поповнилася олевськими талантами

Мельник Олександра

Токарчук Анжеліка

З 1 по 4-те березня в місті Київ, у приміщенні дитячої школи мистецтв ім. Стефана Турчака, відбувся Всеукраїнський конкурс вокального мистецтва «Пісенна скарбничка». Організаторами конкурсу виступили Міністерство культури України, Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради ( Київської міської державної адміністрації), Київський методичний центр закладів культури та навчальних закладів.
У конкурсі брали участь представники музичних закладів Києва та Київської області, Донецької області, Житомира та Житомирської області, Харкова, Шостки Сумської області, Львова, Ужгорода, Полтавської області. Метою проведення конкурсу було виявлення талантів серед підростаючого покоління, духовний розвиток та духовне збагачення молодих талантів, обмін педагогічним та виконавським досвідом, виявлення перспективних у професійному відношенні учнів. Конкурсанти змагались у академічній, естрадній та народній манерах виконання музичних творів.
Вихованців Олевської музичної школи представляли 7-річна Олександра Мельник, учениця 2-го класу школи та 10-річна Анжеліка Токарчук, учениця 1-го класу – наймолодші учасники конкурсу, разом із викладачем вокалу і концертмейстером Іриною Кльоц. Члени журі відмітили високий професіональний рівень, чудову вокальну техніку, вдало підібраний, цікавий та досить складний репертуар олевських конкурсанток.
Серед 35-ти учасників конкурсу в І-й категорії за віком в номінації «Академічний вокал» Олександра Мельник нагороджена заохочувальним дипломом. Серед 43-х учасників в ІІ-й категорії за віком дипломом ІІІ-го ступеню відзначено Анжеліку Токарчук.
По завершенню конкурсу відбувся Гала-концерт за участю найяскравіших виконавців та переможців конкурсу, після якого відбулось нагородження учасників та лауреа-тів конкурсу цінними подарунками та вручено буклети.
Хочеться побажати Олександрі Мельник, Анжеліці Токарчук та їх викладачу Ірині Кльоц подальших творчих здобутків та злетів, нових цікавих конкурсів та яскравих перемог.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту