Ніч в Олевському народному краєзнавчому музеї

18 травня Олевський народний краєзнавчий музей святкував міжнародний день музеїв. Усі охочі безкоштовно відвідали зали не тільки вдень, а й вночі – нова атмосфера для поціновувачів мистецтва, що додала експонатам незвичних відтінків.

Була представлена виставка робіт фотографа Анастасії Дмитренко. Крім того всі відвідувачі могли взяти участь у розіграші безкоштовної фотосесії – бажаючі писали на заготованих листочках своє ім’я і номер телефону та кидали їх у глечик. По закінченню вечора Анастасія витягнула «щасливий квиточок» – переможницею стала Наталія.

Також директор музею Анна Вжесінська продемонструвала майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки «Янгол». Відвідувачі музею із захопленням долучилися до виготовлення та мали можливість особисто зробити для себе такий оберіг. На заході була присутня начальник відділу культури Олевської міської ради Ірина Кльоц. Вона привітала працівників та музею з професійним святом та побажала творчих здобутків та процвітання. Крім того Ірина Василівна виконувала для відвідувачів музичні композиції.

У музеї була представлена нова виставка: види бурштину та вироби з нього. Найцінніші експонати даної виставки відвідувачі музею могли побачити лише 18 травня.

Припала олевчанам до душі проекція старих фотографій міста. Музичний супровід вечора забезпечували викладачі Олевської музичної школи Тетяна Нестерук та Юлія Кравченко.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту