Поїздка жителів Олевської громади у Польщу

10 липня жителі Олевської громади повернулися з Польщі. Окрім офіційної делегації, до міста Тошек також завітало 18 дітей з Олевщини для того, щоб взяти участь у футбольних змаганнях.

Делегація та діти з України мали можливість відвідати замок в Тошеку, прогулятися одним з найстаріших міст Польщі Вроцлавом, відвідати зоопарк та океанаріум, скуштувати домашні страви польської кухні у фермерському господарстві, відвідати «Стадіон імені Ернеста Поля» в місті Забже, домашню арену місцевого футбольного клубу.

Дві команди юних футболістів Олевщини взяли участь у міні-футбольному турнірі «Кубок мера Тошека» з місцевими дітьми. Старша команда, що представляла м. Олевськ, посіла І місце та отримала медалі, кубок та грамоти. Молодша команда посіла IV місце та отримала грамоти за участь. Також житель Олевської громади Андрій Стафійчук став кращим гравцем турніру та отримав відповідну статуетку.

Офіційна делегація Олевська відвідала святкування Дня міста Тошека «Beach party». В цей час діти та їх супроводжуючі вчитель фізкультури Олевської гімназії Віталій Попович та спеціаліст відділу економіки Олександр Новак відвідали «футбольне вогнище».

По завершенню перебування в Тошеку всі діти у подарунок отримали  спортивні сумки.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту