Подяка за підтримку

В наш нелегкий   час, коли  все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги  стає важче  знайти  людей, які сприймають чужі проблеми  як свої, але  такі люди все таки є.

Дирекція  централізованої бібліотечної системи Олевської  міської ради висловлює  найщирішу  вдячність народному депутату України Арешонкову  Володимиру Юрійовичу   та заступнику міського голови  Осипчуку Якову  Миколайовичу   за  розуміння і матеріальну  підтримку. Завдяки  Вашій  підтримці ,   бібліотеки громади отримали річну підписку на газету «Незалежна», і сьогодні  всі жителі громади мають доступ до інформації про життя  держави та громади. Ваша підтримка – свідчення  небайдужого   ставлення до проблем   бібліотек і розуміння непересічної важливості  донесення до людей нової інформації.

Хочеться  ще раз  подякувати за підтримку  за Ваші чуйні і щирі серця, за те, що не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша  доброта і щедрість  повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітання. Нехай Бог пошле  міцного здоров’я, радості і щастя!

З повагою,
директор ЦБС    Сібірьова Л.В. та колектив  бібліотечних працівників  Олевської  ЦБС.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту