Запалення вогнів головної новорічної ялинки громади

Традиційно 19 грудня, у День святого Миколая, відбулось урочисте запалення вогнів головної новорічної ялинки Олевської міської об’єднаної територіальної громади.

На площі Соборній в Олевську зібралось безліч дітей та батьків. Присутні весело провели час. Діти із задоволенням танцювали хороводи навколо ялинки та розважалися. До маленьких гостей свята завітав Святий Миколай та його помічники.

Цього року головна ялинка прикрашена по-особливому: стильні новорічні гірлянди підкреслюють її красу. Варто зазначити, що в Олевську ялинка унікальна – це не зрубане дерево, а живе. Таке рішення дозволяє зберігали місцеві ліси, економити бюджет та безпечно проводити свята, адже раніше по дві сторони від ялинки знаходилася неогороджена дорога.

Святкова ілюмінація для новорічної ялинки була закуплена за кошти Благодійного фонду Сергія Пашинського. Її розміщенням безкоштовно займалось ТОВ «Фалькон Пауер».

Також від Благодійного фонду Сергія Пашинського присутнім діткам роздали 400 новорічних подарунків. Крім того, від Олевської міської ради святий Миколай роздавав солодощі.

На заході чергував поліцейський патруль, щоб запалення вогнів новорічної ялинки відбулось зі збереженням всіх заходів безпеки.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту