Міжнародний день лісу

22.03.2019 року за ініціативи Олевського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» відбулася акція «Майбутнє лісу у твоїх руках», присвячений Міжнародному дню лісу, який відзначається 21 березня. У заході прийняли участь персонал Олевського районного сектору: начальник Наталія Мельник, старший інспектор Анжела Козловець, фахівець Інна Стожук та підоблікові Олевського районного сектору, які долучилися до висадки дерев разом з помічником лісничого Сергієм Петіком та бригадою лісокультурниць ДП «Олевське лісове господарство».

Генеральна асамблея ООН ухвалила рішення, що починаючи з 2013 року Міжнародний день лісів буде відзначатися у всіх країнах світу. У резолюції ООН відзначається надзвичайна важливість підвищення обізнаності населення всіх країн в особливій ролі всіх видів лісів і навіть окремих дерев, що ростуть за межами лісових масивів.

Акція “Майбутнє лісу у твоїх руках” проходить під час весняних лісокультурних робіт з відтворення лісів на минулорічних зрубах. Метою акції є поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, виховання шанобливого ставлення до природи, забезпечення зацікавленості у збереженні лісових насаджень, дотримання правил поведінки в лісі, роз’яснення населенню важливості створення лісових насаджень, ознайомлення та надання можливості взяти участь у роботах з лісовідновлення та лісорозведення.

Посадивши дерево Ви збагатите планету чистим свіжим повітрям, покращите екологічну ситуацію краю, збережете здоров’я собі і майбутнім поколінням.

Фахівець Олевського РС

Інна Стожук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту