Традиційна толока до Великодня

У п’ятницю, 19 квітня, жителі Олевської міської об’єднаної територіальної громади вийшли на масштабну толоку. До цього долучилися міський голова Олег Омельчук, його заступники, працівники міської ради. Покращували територію також відділи та установи міської ради, державні та приватні підприємства аби спільно досягти однієї мети – чисті вулиці та місця загального користування перед Великоднем.

 Цього року до толоки долучився також народний депутат України Сергій Пашинський. На урочищі Бабина гора депутат допомагав готувати територію до святкування Дня міста. 18 травня на урочищі відбудеться встановлення рекорду України. Більше про це читайте за посиланням: http://olevsk-gromada.gov.ua/2019/04/15/18-travnya-v-olevsku-v-den-mista-bude-zafiksovano-rekord-ukrayini/ .

Після толоки народний депутат України Сергій Пашинський, міський голова Олег Омельчук, його заступник Олександр Ніколайчук, секретар міської ради Віталій Шейко, голова Олевського осередку благодійного фонду Сергія Пашинського Андрій Іванов поклали квіти до братської могили, могили героя Радянського Союзу старшини запасу Йосипа Павленка, могили воїна АТО Миколи Гайчені та до хреста, встановленого померлим від голоду в 30-х роках ХХ століття.  

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту