Виступи місцевих колективів та вокалістів на День міста

Під час святкування 1307 річниці міста Олевськ відбулись виступи місцевих колективів та вокалістів громади.

На головній сцені міста виступили народний ансамбль  міського будинку культури «Калиновий цвіт» (керівник Олена Бреслаш), народний хор «Уборть» (керівник Анатолій Борисовець), жіночий вокальний ансамбль «Заспів» с. Хмелівка (керівник Вікторія Стовбун), дует міського будинку культури Аліна Головенко та Олена Бреслаш, дует ЦХЕТУМу Артем Курбеко та Наталія Романчук, дует саксофоністів із музичної школи Юлія Кравченко та Анжела Талах.

Музичні вітання дарували присутнім жителям та гостям міста також вокалісти нашого міста: Ігор Васильчук, Тетяна Павлушенко, Олена Бреслаш, Олександр Борисовець (Білокоровицька ОТГ).

Протягом усього свята в центрі міста лунали пісні від місцевих колективів та вокалістів. Також під час святкування відбулася дитяча пісенно-танцювальна програма. На якій талановиті діти нашого міста показували свої вокальні і танцювальні здібності.

А вечір цього дня став для всіх присутніх незабутнім, адже завдяки небайдужим меценатам, для них виступили відомі гурти  Rumbero’s та Скай, а також талановитий DJ STARKOV.

Більше фото дивіться на нашій офіцйній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту