Кам’янка відсвяткувала День села

19 травня Кам’янка відсвяткувала День села. На початку урочистої частини на сцену для привітання вийшов в.о. старости села Олександр Корнійчук. Він побажав своєму рідному селу процвітання стабільності і розвитку та вручив грамоти односельчанам: Олександру Книж, Анатолію Горпиничу, Миколі Осипчуку та Світлані Григорчук.

Народний депутат України Володимир Арешонков також привітав Кам’янку з Днем села і вручив подяки, грошові нагороди та подарунки жителям с. Кам’янка: Галині Козловець, Любові Тимощук, Миколі Ничипоруку та Володимиру Литвинко.

Також Володимир Юрійович вручив Кам’янскій ЗОШ сертифікат на суму 10 000 грн. на придбання туристичного обладнання. А вдові загиблого в АТО Ользі Мусійчук вручив грошову допомогу.

Наостанок Володимир Арешонков додав, що дарує виступ співачки Натаніки

До слова був запрошений народний депутат України Сергій Пашинський, який побажав усім присутнім щастя, миру і добра та відзначив цінними подарунками жителів села.

Учень Кам’янської ЗОШ, активіст, спортсмен Роман Макарчук отримав від депутата мобільний телефон.

Цінні подарунка від Сергія Володимировича отримали: завідуюча Кам’янским ДНЗ №9 Тетяна Головенко , подружжя, яке вступило в шлюб напередодні свята, 18 травня, приватний підприємець Яків Гилюк, поважна пара, яка живе у шлюбі 59 років Михайло і Надія Гергало.

А Кам’янському вокальному колективу Сергій Пашинський подарував сценічне взуття.

Заступники міського голови Олександр Ніколайчук та Яків Осипчук привітали всіх жителів с. Кам’янка із Днем села, побажали здоров’я, благополуччя і  достатку. Від Олевської міської ради вручили також грамоти та грошові премії: заступниуку директора з навчально-виховної роботи Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ст. Людмилі Мороз, директору Кам’янського сільського Будинку культури Юрію Козачку, завідувачу АЗПСМ с. Кам’янка Галині Антонівні, кочегару Кам’янського ДНЗ №9 Богдану Головенку.

Директор державного підприємства «Олевськторф» Сергій Павлюк також привітав всіх присутніх і вручив грошові нагороди.

В. о. старости Олександр Корнійчук всім почесним гостям вручив подяки.

На свято також завітали в. о старости сусідніх сіл:  Наталія Горпинич (с. Лопатичі), Валерій Степанчук (с.Жубровичі), Валентин Ратушинський (с. Рудня-Бистра,  с. Варварівка, с. Корощине, с-ще Сновидовичі),які вітали також теплими словами.

Під час розважальної програми свята виступили гурти «Жовті мережки» (смт. Клесів), «Козаки-козаченьки» (м. Баранівка), художній колектив Кам’янського БК та колективи Олевського ЦХЕТУМу та місцеві вокалісти.

З великим захватом слухали і танцювали всі присутні під спів відомої співачки Натаніки (м. Київ), виступ якої для жителів села подарував народний депутат України Володимир Арешонков.

На місцевому стадіоні була також організована зона для дітей. Там були встановлені надувні гірки, батути, атракціони та 7-D кінотеатр.

Під час свята також проходила святкова лотерея і виставка-ярмарок.

Завершився святковий захід феєричною дискотекою від Артема Курбеко.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту