Нові учасники фестивалю вуличної музики

Як вже повідомлялося раніше, фестиваль вуличної музики, в рамках Week-end в Олевську,  відбудеться на чотирьох локаціях у центрі міста. Програма ще остаточно не визначена, але те, що планується, повинно бути дуже цікавим і з приємними сюрпризами.

Раніше свою участь у фестивалі вже підтвердили артисти ансамблю «Luna Ensemble», Олена Арбузова з ансамблем, Мар’яна Боднар з групою «Гра в класику», український ансамбль «Гарнограй». Крім того на Week-end в Олевську, який  святкуватиметься 13 липня, приїдуть солістка-вокалістка Київського театру оперети Ася Середа Голдун та соліст балету Національнї оперетти України Максим  Булгаков.

Ася Середа Голдун – солістка-вокалістка Київського театру оперети. Заслужена артистка України.  «Одна з найчарівніших артисток-вокалісток молодого покоління. Гармонійне поєднання жіночої вроди, розуму та багатогранного таланту дозволяють красивій актрисі і співачці з чарівним голосом створювати надзвичайно різноманітну галерею ролей», — відзначається на офіційному сайті театру.

Максим  Булгаков –  соліст балету Національнї оперетти України, балетмейстер, драматичний та комедійний актор, режисер.

Автор ідеї постановки, а також співавтор  лібретто, балетмейстер-постановник та виконавець головної ролі у Танцювально-пластичному шоу «Танго життя».  Прем’єра відбулась у Національній оперетті України  в 2009 році. Спектакль у репертуарі Театру й дотепер.

Балетмейстер-постановник першої української рок-опери «Біла ворона» (драматург Юрій Рибчинський)

Учасник популярного телешоу «Танці з зірками-2», партнер відомої телеведучої Сніжани Єгорової.

Переможець Міжнародних конкурсів-лабораторій 2016 року серед молодих режисерів.

Віртуозно володіє технікою степу та іншими сучасними видами танцю.

1 коментар

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту