Перший заступник голови Житомирської ОДА Володимир Федоренко з робочим візитом в Олевську

Сьогодні, 18 листопада, до Олевська приїхав перший заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Володимир Федоренко.

На початку свого робочого візиту він зустрівся з керівництвом громад та району аби почути про основні проблемні питання регіону. Присутні на зустрічі керівники звернулись з проханням під час формування обласного бюджету на 2020 рік посприяти в отриманні коштів для придбання медичного обладнання, реанімобіля для Олевської центральної лікарні та комунальної техніки для громад.

Голова Олевської ОТГ Олег Омельчук та голова Білокоровицької ОТГ Сергій Коцур наголосили на питанні належного утримування доріг профільним департаментом Житомирської ОДА – управлінням дорожнього будівництва та інфраструктури.

Олевська міська рада неодноразово зверталась стосовно ремонту доріг загального користування, які проходять в межах Олевської громади. Також була ініціатива міської ради щодо передачі доріг загального користування місцевого значення в управління місцевим органам влади.

Міський голова Олег Омельчук звернувся з проханням взяти на контроль отримання фінансування з Державного фонду регіонального розвитку на реконструкцію приміщення сільської ради на дитячий садочок в селі Копище,  реконструкцію стадіону «Колос» та інші подані об’єкти.

Також піднімали питання завершення реформи децентралізації, створення індустріальних парків, перезатарювання і можливість утилізації отрутохімікатів, продовження в районі функціонування митного поста та ін.

По завершенню зустрічі розпочався прийом громадян. Жителі Олевського району піднімали зовсім різні питання, що стосуються різноманітних сфер життєдіяльності.

Жителі сіл Покровське та Журжевичі на чолі зі старостою Надією Басюк підняли питання капітального ремонту дороги від Олевська до Журжевич. Також житель села Сердюки підняв питання поточного ремонту дороги до села.

Депутат міської ради, голова федерації футболу Олевської ОТГ Віктор Шапорда звернувся з проханням в отриманні фінансування для розбудови спортивної інфраструктури та участі команд в обласних змаганнях.

Частина жителів зверталась за допомогою на лікування себе та близьких. Також піднімались питання медичної та освітньої реформ, побутових проблем тощо.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту