Урочисте відкриття мобільного ЦНАП в Олевську

Сьогодні, 28 листопада, в Олевську відбулась непересічна подія – урочисте відкриття мобільного Центру надання адміністративних послуг. Отримання такого спеціалізованого автомобіля – це велике досягнення, адже Олевська громада одна з  перших отримала можливість випробувати вид надання адміністративних послуг «на колесах».

Олевський Центр надання адміністративних послуг взяв участь у конкурсі в рамках Програми «U-LEAD з Європою». Як переможці, Олевська громада отримала можливість безкоштовно отримати Мобільний ЦНАП від «U-LEAD з Європою». Цього року такий чудовий подарунок отримали лише 6 громад в Україні, серед яких і Олевська ОТГ. Олевською міською радою було забезпечене співфінансування, за що було придбано техніку, а також облаштовано гараж.

Ідея взяти участь у Програмі «U-LEAD з Європою» та подати заявку на отримання мобільного ЦНАП належала міському голові Олегу Омельчуку. Він привітав присутніх з такою подією, розповів про партнерство та навчання спеціалістів та акцентував увагу на позитивних змінах, які очікуватимуть громаду після отримання мобільного ЦНАП.

До слова також були запрошені представник Програми «U-LEAD з Європою» Станіслав Ющик, директор департаменту агропромислового розвитку і економічної політики Житомирської ОДА Віктор Градівський та керівник Житомирського офісу з розвитку місцевого самоврядування Василь Невмержицький.

Раніше всі працівники Олевського ЦНАП пройшли спеціальну тренінгову програму по підвищенню кваліфікації в сфері надання адміністративних послуг. Під час заходу вони отримали сертифікати про підтвердження проходження навчання.

Перерізали стрічку до мобільного ЦНАП міський голова Олег Омельчук та представник Програми «U-LEAD з Європою» Станіслав Ющик. Завершилась урочиста частина патріотичною піснею та відпусканням гелієвих кульок.

Після заходу всі бажаючі мали можливість зайти до нового автомобіля для надання адміністративних послуг, де начальник Олевського ЦНАП Леся Павленко познайомила з методикою роботи.

Мобільний Центр надання адміністративних послуг – це спеціально обладнаний автомобіль, у якому облаштовані два повноцінні робочі місця адміністраторів надання адміністративних послуг. Прийом громадян здійснюється всередині транспортного засобу. Мобільний ЦНАП обладнаний системами обігріву та кондиціонування повітря, а для відвідувачів є три сидячих місця. При цьому компактний пандус, який передбачений у автомобілі, дозволяє обслуговувати осіб з інвалідністю. «ЦНАП на колесах» також обладнаний мобільною валізою для отримання послуг вдома.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту