В Олевську відбувся концерт Заслуженого академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України

24 січня, після звіту міського голови Олега Омельчука,  до Дня Соборності України в міському будинку культури відбувся концерт Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України.

Програма ансамблю була дуже цікавою і різноманітною. Артисти колективу, як завжди, продемонстрували свій талант та високий професіоналізм. Під час концерту у залі панувала чудова тепла атмосфера, а на обличчях присутніх сяяли посмішки, а під деякі пісні сльози.  Виступ чудового колективу глядачі вітали довгими та бурхливими оплесками. Концерт ансамблю подарував позитивні емоції та заряд бадьорості й енергії на довгий час. 

По завершенню концерту Художній керівник та головний диригент ансамблю наш земляк, Заслужений діяч мистецтв України полковник Дмитро Антонюк, повідомив, що приїдуть з концертною програмою цього року до Олевська ще двічі.

Міський голова Олег Омельчук щиро подякував артистам за те, що завітали до Олевська з чудовою концертною програмою, та зазначив, що з нетерпінням будуть чекати наступної зустрічі. Всім вокалістам також вручили квіти.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту