Пержанська рудна компанія надала 779 тисяч гривень благодійної допомоги на захист громади від коронавірусу

ТОВ «Пержанська рудна компанія» перерахувала 779 000 гривень на запобігання поширення коронавірусу в межах Олевської громади.

Відповідне рішення керівництвом компанії було прийнято напередодні.

За словами міського голови Олега Омельчука, згідно з домовленістю, відповідна сума буде використана для придбання засобів індивідуального захисту і дезінфікуючих засобів для установ та організацій, які здійснюють заходи щодо недопущення розповсюдження захворювань, спричинених спалахом гострої респіраторної хвороби COVID-19. Серед них КНП «Олевська центральна лікарня», КНП «Олевський Центр первинної медичної допомоги», Олевське районне відділення Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Олевський районний сектор Управління ДСНС України в Житомирській області, Олевське відділення поліції Коростенського відділу поліції ГУ НП в Житомирській області, відділ прикордонної служби «Копище» Житомирського прикордонного загону та інші.

В свою чергу представники ТОВ «Пержанська рудна компанія» запевнили, що співпраця з Олевською міською радою стосовно запобігання поширенню на території громади коронавірусу продовжиться.

Також керівництвом ТОВ «Пержанська рудна компанія» прийнято рішення про придбання для нагальних потреб КНП «Олевська центральна лікарня» дороговартісного медичного обладнання, необхідного для захисту від коронавірусу та боротьби із ним, а саме: кисневий концентратор призначений для роботи 2 апаратів ШВЛ високого тиску та апарат штучної вентиляції легень.

«Від імені жителів нашої громади ми висловлюємо слова подяки ТОВ «Пержанська рудна компанія» за надійну підтримку у важкий для нас час. Вірю, що співпраця з соціально відповідальним бізнесом дозволить захистити жителів громади від розповсюдження захворювань спричинених спалахом коронавірусу», – зазначив міський голова Олег Омельчук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту