На виконавчому комітеті розглянули 7 питань

6 травня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Олевської міської ради на якому було розглянуто 7 питань.

Першим розглядалось питання про надання житла особам, які перебувають на квартирному обліку.

Напередодні було розглянуто заяви громадян Олевської ОТГ про надання житлових приміщень у приватну власність та розірвання договорів найму соціального житла за згодою сторін.

Згідно рішення договори соціального житла будуть розірвані та надані житлові квартири особам з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Разом з цим будуть видані ордери на вселення вищевказаним громадянам та їхнім сім’ям, на житлові квартири по вул. Свято-Миколаївська, що належать до комунального фонду Олевської міської ради.

Також виконавчий комітет прийняв рішення про зняття з квартирного обліку соціальної та позачергової черги особу з числа дітей-сиріт у зв’язку з поліпшенням житлових умов, а саме придбанням у власність житлової квартири.

На виконкомі також було надано дозвіл на зрізання аварійних зелених насаджень на території населених пунктів Олевської міської об’єднаної територіальної громади, а саме одного каштану в м. Олевськ по вул. Київська.

Виконавчим комітетом було вирішено надати дозвіл на встановлення  5-ти зблокованих тимчасових споруд площею по 30 м.кв. кожна для  провадження підприємницької діяльності на земельній ділянці по  вул. Свято-Миколаївська в м. Олевськ. Термін розміщення  тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності становить 2 роки 11 місяців з дня реєстрації паспорта прив’язки. Термін встановлення тимчасових споруд  3місяці з дня реєстрації паспорта прив’язки.

Не підтримали члени виконавчого комітету рішення про погодження Статуту громадського формування «Україна. Охорона громадського порядку».

Голова громадського формування Андрій Кондратюк повідомив, що ГФ буде діяти на всій території Олевської ОТГ та надаватиме допомогу органам Національної поліції у забезпеченні громадського порядку і громадської безпеки, запобіганні кримінальним і адміністративним правопорушенням.

Однак члени виконавчого комітету вирішили детальніше вивчити дане питання та розглянути пізніше. За дане рішення проголосували 7 «за».

Також були розглянуті питання про актуалізацію даних, щодо осіб, які перебувають на квартирному обліку та про надання дозволу на збір вихідних даних.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту