Відкриття мультифункціонального спортивного майданчика для занять ігровими видами спорту

23 серпня відбулось урочисте відкриття мультифункціонального спортивного майданчика для занять ігровими видами спорту на вулиці Пушкіна в Олевську. Біля майданчика знаходиться Олевська загальноосвітня школа №3, тож учні навчального закладу матимуть змогу займатись спортом на сучасному якісному майданчику.

В цей день Україна відзначає День Державного Прапора, тож урочисте відкриття відвідали й учасники традиційного святкового велопробігу.

До слова були запрошені міський голова Олег Омельчук, директор школи Раїса Бабич та приватний підприємець, депутат міської ради Віктор Шапорда.

Олег Васильович привітав присутніх зі святом та прокоментував: «Щиро вірю, що буде можливість, щоб такі спортивні майданчики були й у інших населених пунктах громади. Адже заняття спортом для підростаючого покоління – це важливий аспект формування сильної особистості».

Частина коштів на реалізацію проекту, а саме 877 800 гривень, надійшла як субвенція з державного бюджету на будівництво такого типу майданчиків. Крім того, більша частина коштів надійшла як співфінансування з міського бюджету: у 2019 році з міського бюджету надійшло 414 018 гривень, цього року передбачалось близько 500 тисяч гривень.

По завершенню урочистого відкриття відбувся товариський матч – змагання з волейболу серед дівчат.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту