День селища Новоозерянка

День селища Новоозерянка святкувала всім округом. Відзначали свято весело та цікаво, із концертом, виступами місцевих талантів, яскравими номерами від Олевського ЦТЮД, нагородженнями, дискотекою та феєрверком. За словами старости селища, цьогоріч на святкування зібралося чи не найбільше за всі часи людей. Актова зала Будинку культури ледь вмістила всіх бажаючих.

Привітати жителів громади зі святом завітали міський голова Сергій Лисицький, його заступник Сергій Гончар, депутатка міської ради Катерина Світельська та начальник відділу культури і туризму Ірина Кльоц.

Міський голова відзначив подяками міської ради та грошовими винагородами медичну сестру фельдшерського пункту села Рудня-Озерянська Макарчук Людмилу, начальника поштового відділення смт Новоозерянки Кравченко Альону, підприємця Василевського Романа, завідувачку сільським клубом села Рудня-Озерянська Мельник Людмилу, лісничого ДП «Білокоровицьке лісове господарство» Шишука Віктора. Для потреб громади він подарував  сертифікат на придбання бензинової мотокоси.

За активну участь у розвитку територіальної громади, депутатка Катерина Світельська вручила жителям старостинського округу: Вознюк Руслані, Мельник Марині та Омелянчуку Максиму подяки та грошові подарунки від партії «Слуга народу».

 «Дозвольте щиро привітати вас всіх із Днем нашого селища. Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ Новоозерянського старостинського округу, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи селища – це перш за все успіхи його жителів, працелюбних, добрих і чесних людей. Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомагають молодим розвивати рідне селище та підтримувати славетні традиції свого народу», – привітав жителів селища староста округу Куковякін Вячеслав.

З нагоди свята староста привітав подарунками учасників бойових дій та АТО, афганців: Вейко Сергія, Демченка Валерія, Патюка Олександра, Войтюка Дмитра, Лагоду Віктора, Марчука Олександра, Голуба Володимира, Мельника Федора, Мельника Леоніда, Макарчука Артура, Макарчука Володимира, Омелянчука Олександра та Макарчука Івана. Відзначив подяками приватних підприємців та активних людей, а саме: Кочин Віту, Гурську Таїсію, Костинського Леоніда, Синовця Віктора, Шаміна Ігоря, Патюка Валерія та Голуба Володимира.

Слова вітань звучали на адресу іменників, які народилися в цей день – це Омельчук Ольга та Шершень Олександр. Привітали пари, які святкують в цьому році золоте весілля – це Хоменки Микола та Тамара, Рушелюки Григорій та Ганна, Мельники Микола та Антоніна.

Не забули про найстарішого жителя – Лагоду Ганну Михайлівну, 1929 р.н. та наймолодшого Данила Білюка, які теж отримали подарунки.

Бажаємо мешканцям Новоозерянки і селам округу – Рудні-Озерянській та Озерянам побільше спільних свят та процвітання.

Більше фото та відео дивіться в мережі Фейсбук за посиланням https://www.facebook.com/OlevskOTG/

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту