Жителі Рудні вперше відсвяткували День села

Село Рудня – одне з найменших сіл громади, яке належить до Журжевицького старостинського округу. Цими вихідними тут вперше відсвяткували День села.

На святкування завітали заступник міського голови Сергій Гончар, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький, начальник відділу культури та туризму Ірина Кльоц, депутати міської ради Юрій Стужук та Павло Налапко.

Жителям села передали вітання від міського голови Сергія Лисицького, який цього дня був у відрядженні, тому не зміг приїхати на свято.

Подяками міської ради та грошовими подарунками відзначили активістів села: Романчука Леоніда, Яценка Андрія та Сметанюк Валентину. В якості подарунку для клубу села Рудня вручили сертифікат на придбання акустичної колонки.

За активну участь у розвитку територіальної громади, депутат Юрій Стужук нагородив подяками від партії «Слуга народу» та грошовими подарунками жителів села: Фіченю Олександра, Новак Валентину та Сай Ніну.

Староста Журжевицького округу Марія Мойсієнко привітала жителів Рудні зі святом та щиро подякувала за підтримку. Ювіляри та актив села отримали подарунки з нагоди свята.

Музичні вітання звучали від місцевих талантів Артема Степанця та Ніни Гуменної, ансамблів «Журавлинка» (село Журжевичі) та «Чарівниці» (село Покровське).

Більше фото та відео на сторінці Олевської міської ради у мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту