День села Тепениця

21 серпня Тепениця відсвяткувала День села. Тепеницький округ один із найбільших в громаді, до нього входять села Артинськ, Обище, Хмелівка та Соснівка. Згідно першої письмової згадки, Тепениці цьогоріч виповнилось 115 років. Святкували не самі, а як годиться – з гостями. На святкування завітали міський голова Сергій Лисицький, заступники міського голови Василь Ковальчук та Юрій Данюк, начальник відділу культури та туризму Ірина Кльоц.  Міський голова привітав всіх зі святом і вручив подяки від міської ради та грошові винагороди заступнику директора з виховної роботи Тепеницької ЗОШ Гаврилюк С.С., вихователю дитсадка «Віночок» Кострубі Л.П., фельдшерці ФП села Артинськ Павленко А.В., директорці Хмелівської ЗОШ Трохимець Т.М., пенсіонеру Саленку Л.М. та капітану ФК «Тризуб» Кравченку Р.В. А також вручив сертифікат на придбання текстильної завіси для Будинку культури.

Подяками від партії «Слуга народу» нагороджувала депутатка Коростенської районної ради Ірина Толочкіна жителів села: Давида Фещенка та Оксану Хлань, учасника бойових дій Федора Костенюка. Депутатка міської ради Марина Шибецька приєдналась до вітань на честь свята та відзначила подарунком вчительку, яка все життя працювала в Тепеницькій школі, Олену Андріївну Квятківську. 

Концертна програма була насиченою та цікавою, над її сценарієм працювали директорка Тепеницького БК Марія Попович та художній керівник МБК Олена Бреслаш. До святкування Дня села долучилось багато учасників.  Святковий настрій зі сцени дарували співочі колективи, діти, солісти. Яскравими номерами та вбраннями радували присутніх місцеві ансамблі «Журавушка» та «Заспів». Закінчили святкування Дня села дискотекою.

Більше фото та відео на сторінці Олевської ТГ в мережі Фейсбук 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту