У Ковалівці вперше відсвяткували День села

Ковалівка – невеличке село із населенням близько 160 осіб, яке входить до Зольнянського старостинського округу. 21 вересня тут вперше відсвяткували День села.

За дорученням міського голови Сергія Лисицького, привітати ковалівців зі святом завітали його заступники Юрій Данюк та Сергій Гончар, керуючий справами виконавчого комітету міськради Володимир Дворецький та депутат міської ради Анна Вжесінська. Подяки міської ради та грошові винагороди вручили жителю села, вчителю-ветерану історії та правознавства Зольнянської ЗОШ Потапчуку Д.П., Павлюк Світлані та колективу молоді, які розмалювали зупинки громадського транспорту, завідуючій фельдшерським пунктом села Ковалівка Осипчук Л.П. А також вручили сертифікат від міської ради на придбання акустичної системи (колонки) для клубу.

Подяки від партії «Слуга народу» та грошові винагороди вручили жителю села Мосійчуку Володимиру та ініціатору відбудови в селі моста через річку Уборть Осипчуку Євгенію.

Староста округу Інна Чорна подякувала жителям, які беруть участь у роботах із благоустрою села та кладовища. Подяками та подарунками вона відзначила учасників АТО і УБД, військових-контрактників, актив села, найменшу жительку.

Святкова програма пройшла за участі місцевих та запрошених колективів, артистів. Більше фото та відео зі свята розміщено у мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту