На черговому засіданні виконавчого комітету розглянули 15 питань

29 вересня відбулось чергове засідання виконавчого комітету на якому було розглянуто 15 питань.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Допомога надається 26 громадянам на загальну суму 40 000 грн.

На засіданні члени виконавчого комітету одноголосно підтримали рішення порушити клопотання перед Коростенською районною державною адміністрацією про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці села Рудня-Хочинська, 1975 р.н, яка народила семеро дітей та належним чином виховала до 8-річного віку шестеро дітей.

Також члени виконавчого комітету підтримали рішення про відкриття інклюзивної групи в Лопатицькому ДНЗ №18 «Дзвіночок». Також вводиться посада асистента вихователя – 1 штатна одиниця.

Виконавчим комітетом було прийнято рішення про погодження кандидатури на посаду директора комунального підприємства «Туристично-інформаційний центр» Олевської міської ради. Одноголосно члени виконкому погодили кандидатуру Анни Вжесінської.

Розглянули присутні рішення про встановлення тарифу на теплову енергію ТОВ «Олевському орендному підприємству теплових мереж». Тарифи встановлюються на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для  установ та організацій що фінансуються з державного чи місцевого бюджету за:

  • виробництво теплової енергії 1368,87 грн/Гкал.;
  • транспортування теплової енергії 260,52 грн/Гкал.;
  • постачання теплової енергії 22,99 грн/Гкал.

Розглядалось питання про зрізання аварійних зелених насаджень. Було надано дозвіл на зрізання 2-х берез по вул. Коцюбинського в м. Олевскь та зрізання аварійних дерев на кладовищі в с. Радовель. Зрізані аварійні дерева  оприбутковуватимуться, як дрова та використовуватимуться для опалення об’єктів соціальної сфери міської ради.

Виконавчим комітетом було вирішено надати дозвіл на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, площею 28 м. кв. на земельній ділянці  по вул. Свято-Миколаївська в м. Олевськ. Термін розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності становить 3 роки з дня реєстрації паспорта прив’язки.

Крім цього, були розглянуті інші питання: про затвердження розпоряджень міського голови, про закріплення території обслуговування за закладами дошкільної та загальної середньої освіти, про затвердження кошторису витрат та інші.

 

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту