Рішення виконавчого комітету “Про встановлення тарифу на теплову енергію ТОВ «Олевському орендному підприємству теплових мереж»”

                                                         

ОЛЕВСЬКА  МІСЬКА  РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

В и к о н а в ч и й       к о м і т е т

 

РІШЕННЯ 

 

29.09.2021                                     м. Олевськ                                    № 194

 

Про встановлення тарифу на

теплову енергію ТОВ «Олевському

орендному підприємству теплових

мереж»

 

         Розглянувши подання адміністрації ТОВ «Олевське орендне підприємство  теплових мереж» та наданий ними розрахунок тарифу на теплову енергію її виробництво з використанням альтернативних джерел енергії, транспортування та постачання для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджету, ст. 13, 20 Закону України «Про теплопостачання», підпунктом 2 пункту «а» ст.28 ч.1 ст.52, ч.5 та ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері громадської діяльності» та враховуючи зростання цін на енергоносії, підвищення мінімального рівня заробітної плати та з метою забезпечення економічного вирівнювання роботи Олевського орендного підприємства  теплових мереж, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Встановити ТОВ «Олевське орендне підприємство теплових мереж» тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для установ та організацій що фінансуються з державного чи місцевого бюджету з:

         – виробництво теплової енергії 1368,87 грн/Гкал.;

         – транспортування теплової енергії 260,52 грн/Гкал.;

         – постачання теплової енергії 22,99 грн/Гкал.

  1. Начальнику загального відділу міської ради (Саковець Л.В.) не пізніше п’яти робочих днів з дати прийняття даного рішення, оприлюднити дане рішення на сайті Олевської міської ради.
  2. Директору ТОВ «Олевське орендне підприємство теплових мереж» (Повару А.В.) не менше ніж за 15 днів до введення тарифу на житлово-комунальні послуги у дію, повідомити про це споживачів з посиланням на дане рішення.
  3. З метою забезпечення стабілізації цін (тарифів) на комунальні послуги, адміністрації ТОВ «Олевське орендне підприємство теплових мереж» вишукувати можливості щодо зниження собівартості надання послуг, щоквартально проводити аналіз фактичних втрат, а в разі зростання цін на енергоносії – подавати розрахунки на розгляд виконкому.
  4. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 11.02.2021 року №51 «Про встановлення тарифу на теплову енергію ТОВ «Олевському орендному підприємству теплових мереж».
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Сергія Гончара.

Міський голова                                                                   Сергій ЛИСИЦЬКИЙ

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту