На благодійному концерті Олексія Будніка було зібрано понад 16 тисяч гривень на ЗСУ

Цими вихідними в Олевському Міському будинку культури відбувся благодійний концерт лауреата всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів Олексія Будніка. Для олевчан та гостей міста була представлена програма «Україна- наша душа».

В концерті також взяли участь вокалістка Іванна Тимощук та зразковий хореографічний колектив «Сузір’я».

Ідея та мета концерту – зібрати кошти для Збройних Сил України. І хоча вхід був безкоштовний, в концертному залі знаходилась скринька для «донатів», де кожен міг долучитися до збору коштів.

Загалом вдалось зібрати 16 859 гривень на ЗСУ. За ініціативи Олексія, начальник відділу культури та туризму Анна Вжесінська передала ці кошти міському голові Сергію Лисицькому.

Він подякував Олексію та всім, хто долучився до збору коштів: «Приємно бачити талановитих ініціативних людей. Представлення патріотичної концертної програми, ще й з такою благородною метою – завжди гарна ідея. В свою чергу, жителі нашої громади із задоволенням і щирістю долучаються до таких заходів на підтримку Збройних Сил України. Тому я щиро вдячний за небайдужість та допомогу для наших військових».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту