Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 20 грудня, під головуванням першого заступника міського голови Василя Ковальчука відбулось чергове засідання виконавчого комітету Олевської міської ради.

На засіданні розглянули 16 питань, що стосуються життєдіяльності громади та її мешканців.

Першими на розгляд були представлені бюджетні питання, які інформувала начальник фінансового управління Катерина Горпиніч.

Традиційно розглядалось питання  про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Олевської громади. Допомога надається 7 громадянам на загальну суму 25 000 грн.

Члени виконкому розглянули та прийняли рішення що стосувались соціальних питань. Так, зокрема було погоджено рішення про надання статусу дитини-сироти та про призначення опікуна над дітьми.

Одноголосно було вирішено порушити клопотання перед Коростенською районною державною адміністрацією про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» жительці села Майдан-Копищенський, 1975 р.н. та жительці села Стовпинка, 1976 р.н., які народили та належним чином виховали п`ятеро дітей до 8-річного віку.

Крім цього, виконавчий комітет розглянув низку питань, що стосуються житлово-комунального господарства, по яких інформував заступник міського голови Сергій Гончар, а саме: про актуалізацію даних щодо осіб, які перебувають на квартирному обліку, про взяття на квартирний облік громадян, які потребують житлових умов, про видачу ордера на житлове приміщення та інші.

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту