Книги для Олевської бібліотеки від Французького Інституту в Україні

Від Французького Інституту в Україні Олевська центральна міська бібліотека отримала 50 книг французьких авторів українською мовою. Книги видані за підтримки Програми сприяння видавничій справі «Сковорода» та посольства Франції в Україні.

Заступник міського голови Юрій Данюк зустрівся в бібліотеці з представницею Французького Інституту в Україні Олександрою Присяжнюк. Він подякував за підтримку та зауважив, що це гарна нагода для жителів громади дізнатися більше про французьку культуру та авторів.

Французький Інститут в Україні, розташований у Києві та підпорядкований Посольству Франції в Україні, було створено у 1994 році на підставі міжурядової угоди. Місією Французького Інституту в Україні, як і місією близько 150 французьких культурних закладів закордоном, керованих Міністерством Закордонних справ та Міжнародного розвитку Франції, є поширення французької мови та культури, а також налагодження довгострокових партнерських стосунків з українськими діячами у царинах освіти, науки, культури та творчості.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту