Вихованці «MODERN» посіли третє місце на канадсько-українському фестивалі

Діти Олевської громади – неймовірні! Вони танцюють, співають, малюють, всебічно розвиваються, займаються спортом та навіть займаються волонтерством.

Вчергове гідно представили Олевщину на міжнародному рівні вихованці Центру розвитку та відпочинку «MODERN».  Дітки взяли участь у канадсько-українському фестивалі дитячої та юнацької творчості Торонто-2022, де посіли почесне 3 місце. Тож, наші дітки та керівниця Центру Марія Туровець були нагороджені кубком, медалями та дипломами.

Фестиваль проводився у партнерстві з канадською онлайн платформою ApplyBoard, яка спрощує процес пошуку, надання документів та їх прийому до вищих навчальних закладів США, Канади і Великобританії для міжнародних студентів.

Міський голова Сергій Лисицький зустрівся з місцевими призерами фестивалю та вручив подяки Олевської міської ради за високий рівень виконавської майстерності, особистий внесок у розвиток та популяризацію хореографічного мистецтва та гідне представлення Олевської міської територіальної громади на канадсько-українському фестивалі дитячої та юнацької творчості Торонто-2022. Також дітки отримали солодкі новорічні подарунки.

До зустрічі долучилися начальник відділу культури та туризму Анна Вжесінська та депутат міської ради Олена Цурська.

«Я щиро вітаю вас з вдалим виступом, представленням нашої громади та бажаю щасливого майбутнього, яскравих злетів, творчого натхнення та позитивних емоцій», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький, а також привітав діток та їх батьків з новорічними святами.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту