16 лютого – День єднання

16 лютого в Україні святкують особливе свято — День єднання. Головна мета цього дня — показати єдність українського народу на тлі військової загрози.

«Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його Днем єднання. Відповідний указ уже підписано. Цього дня ми вивісимо національні прапори, надягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світу нашу єдність», – звернувся Президент України Володимир Зеленський до народу напередодні повномасштабного нападу.

Непохитна віра у перемогу – об’єднувальний фактор для всього українського народу. У нелегкий час українці ще більше згуртувалися і за час повномасштабної війни національне єднання стало безпрецедентним. Як і більшість українців, жителі Олевської громади долучаються до допомоги Збройним Силам і невтомно роблять свій внесок у наближення перемоги.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Наша сила – в єдності, яка міцним ланцюгом оберігає і захищає нас від викликів війни, які випали на долю українського народу. Ми єдині і жодний ворог не зможе нас розділити. Разом і спільними зусиллями – до Перемоги!».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту