Тепловізійний приціл для військового з Калинівки

Міський голова Сергій Лисицький передав тепловізійний приціл матері Павла Німця, військового з нашої громади,  що захищає українські землі у складі 110-тої окремої механізованої бригади на Авдіївському напрямку. Даний пристрій дозволяє не лише виявити ціль у повній темряві засобам фіксації інфрачервоного випромінювання, але й здійснити наведення на ціль, а також збільшити її розміри, з деталізацією частин тіла.

Тепловізійний приціл – це дороге обладнання, модель, яка підходить для військового за характеристиками, коштує від 53 тисяч гривень. Тому збір на необхідний пристрій розпочали не лише сім’я та рідні, а й жителі рідного села Калинівка. Разом їм вдалось зібрати 32 тисячі гривень, втім, цього було недостатньо.

Тож, мати військовослужбовця звернулась до Олевської міської ради з проханням про допомогу. В короткий термін питання було вирішено і  тепловізійний приціл придбано. Більше того, через активну співпрацю Олевської міської ради, вдалось отримати знижку від магазину та придбати даний пристрій за 45 тисяч гривень.

«Підтримка нашим військовим потрібна постійно. Виборюючи нашу свободу, незалежність, суверенність нашої держави, Збройні Сили роблять титанічні зусилля та проявляють справжню мужність і відвагу. Отже, нам необхідно продовжувати їх підтримувати, не зупиняючись та згуртовуючись навколо спільної цілі – миру та Перемоги», – зауважив міський голова Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту