На комісії із соціально-гуманітарних питань розглядали внесення змін у склад постійної комісії

Перед черговою сесією Олевської міської ради відбувається засідання постійних комісій. Так, сьогодні, 4 квітня, відбулось засідання постійної комісії із соціально-гуманітарних питань.

На ній були присутні секретар міської ради Сергій Мельник, заступник міського голови Юрій Данюк, начальник загального відділу Леся Саковець, депутати Світлана Гергало, Наталія Яценко, Анна Вжесінська.

На засіданні було розглянуто 5 питань. Серед інших, присутні розглянули проєкт рішення про внесення змін у склад постійно діючої комісії міської ради з соціально-гуманітарних питань. Пропонується виключити зі складу постійної комісії міської ради з соціально-гуманітарних питань Світлану Рудой, яка достроково припинила повноваження депутата міської ради. Натомість до складу комісії увійде Юлія Земляна, яка була наступним за черговістю кандидатом в депутати від відповідної партії та офіційно стала депутатом міської ради.

Також розглядались питання: про зміни у додатки до рішень сесії про закріплення депутатів Олевської міської ради за виборчими округами, зміни до структури та штатної чисельності комунальної установи  «Центр надання соціальних послуг» Олевської міської ради» та інші.

Відповідні питання будуть винесені на розгляд на черговому пленарному засіданні сесії міської ради, яка відбудеться 6 квітня 2023 року.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту