На бюджетній комісії розглянули 10 питань

Сьогодні, 4 квітня, відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій.

На засіданні були присутні секретар міської ради Сергій Мельник, заступник міського голови Василь Ковальчук, начальник фінансового управління Катерина Горпиніч, начальник загального відділу Леся Саковець, а також депутати: Алла Гаврилюк, Віктор Шапорда, Назар Ковальчук, Анна Вжесінська.

На порядку денному розглядалось 10 питань. Серед розглянутих проєктів рішень традиційно було про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Дев’ять жителів звернулись по допомогу на лікування та на відновлення майна після пожежі. Загалом сума допомоги становить 90 тисяч гривень.

Обговорили присутні й питання про надання дозволу Комунальному некомерційному підприємству «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради на списання основних засобів. Депутати підтримали списання вальців та столів зуботехнічних, які вийшли з ладу та подальшій експлуатації і ремонту не підлягають через фактичну моральну та фізичну зношеність. Рік випуску відповідних засобів – від 1975 до 1995 р.

Також розглядались питання про намір передати в оренду об’єкти нерухомого майна, що належать до комунальної власності Олевської міської територіальної громади та затвердження умов передачі, про внесення змін до бюджету Олевської міської територіальної громади на 2023 рік та інші. Всі проєкти рішень були підтримані присутніми членами комісії одноголосно а також рекомендували їх винести на розгляд чергового пленарного засідання сесії міської ради, яке відбудеться 6 квітня 2023 року.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту