На бюджетній комісії розглянули 15 питань

Сьогодні, 9 травня, відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій.

У роботі комісії взяли участь: секретар ради Сергій Мельник, заступник міського голови Василь Ковальчук, депутати, члени комісії: Алла Гаврилюк, Віктор Шапорда, Назар Ковальчук,  Леонід Хомутовський і начальники відділів та управлінь міської ради.

Загалом було розглянуто 15 питань. Серед розглянутих проєктів рішень традиційно було про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Окрім вже включених в перелік місцевих мешканців, на комісії було запропоновано надати допомогу хворим Олевської громади, які потребують діалізу. Всі члени комісії підтримали відповідне внесення змін.

Присутні детально обговорили питання про внесення змін до бюджету Олевської міської територіальної громади на 2023 рік, зокрема розподіл вільного залишку. Одноголосно було вирішено рекомендувати відповідне питання для розгляду на черговій сесії міської ради.

Також розглядались питання: затвердження актів про списання багатоквартирних будинків, які знаходяться на балансі Олевської міської ради, затвердження ліквідаційного балансу КП «Олевська центральна аптека №32», внесення змін до «Програми соціально-економічного розвитку Олевської міської територіальної громади на 2023 рік» та інші.

Всі питання будуть винесені на чергову сесію Олевської міської ради, яка відбудеться 11 травня.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту