Комунальна установа “Центр надання соціальних послуг” отримала гуманітарну допомогу від міжнародних організацій на суму понад 200 тис. грн

Сьогодні, 10 травня, завдяки міжнародним партнерам IOM Ukraine,  Міжнародної Організації з Міграції , волонтерам Благодійного фонду Ukraine For Heroes та керівнику волонтерського Центру  «Ukraine for Heroes» Олександрі Коваленко передано гуманітарний вантаж КУ «Центр надання соціальних послуг» для Кишинського відділення надання соціальних послуг в умовах цілодобового проживання.

Варто зазначити, що кожне міжнародне співробітництво неможливе без злагодженої роботи на місцях. Так, міський голова Сергій Лисицький в тісній співпраці з народною депутаткою Тетяною Цибою налагодили якісну комунікацію з партнерами. Надалі пошук міжнародних партнерів та шляхи отримання допомоги для різних верств населення нашої громади продовжуватиметься.  

Цього разу Кишинський стаціонар отримав: особисті засоби гігієни, пральний порошок, миючі засоби, відра, антисептичні та миючі засоби тощо – це усе те, що є необхідним для цього закладу.

Загалом допомоги надійшло на суму 230 574 грн.

Щиро вдячні за турботу та допомогу. Дякуємо міжнародним організаціям за підтримку у такий складний для українців час.

Разом до Перемоги!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту