Відправлено сьомий вантаж допомоги від Олевської міської ради для постраждалих громад

Минуло трохи більше місяця і від Олевської громади прямує черговий вантаж допомоги тією ж дорогою на деокуповану Херсонщину. Напередодні Великодня допомога відправлялась Нововоронцовській громаді, яка відома своїм незламним пам’ятником кавуну. Цього разу вантаж прямував трохи далі – село Милове, Бериславського району.

Варто зазначити, що тільки від Великодня це вже четвертий вантаж для постраждалих регіонів і сьомий загалом від Олевської міської ради, в тому числі міський голова Сергій Лисицький особисто відвідував деокуповану Херсонщину.  

Милове – село на березі Дніпра, центр невеликої територіальної громади, загальне населення якої було трохи менше 7 тисяч осіб до повномасштабного вторгнення. Через річку – окупанти, які щодня обстрілюють наші території та мирні населені пункти. Вже минуло близько півроку, як Милове повернулося під рідний прапор та скинуло тягар окупації, втім, обстріли не закінчуються і щоденно ворог завдає ударів по цивільній інфраструктурі та приватним будинкам.

Від Олевщини було зібрано великий вантаж допомоги для постраждалої громади: генератори, засоби особистої гігієни, речі щоденного вжитку, продукти харчування, городину та консервацію.

Міський голова Сергій Лисицький зазначив: «Щиро дякую кожному жителю громади, хто приєднався до збору! Кожній господині, яка передала з любов’ю вирощені овочі або приготовані домашні страви та консервацію. В єдності наша сила, адже ми – українці. Не зупиняємось, працюємо далі».

Вантаж прибув в село Милове

Знищена інфраструктура села Милове

Дорогою до пункту призначення. Пам’ятник кавуну в Нововоронцовській громаді, якій ми відправляли четвертий вантаж

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту