Благодійний ярмарок в рамках марафону «Разом до перемоги»

В рамках благодійного марафону «Разом до перемоги» на площі Соборна був проведений масштабний ярмарок. Виручені кошти підуть на загальний збір коштів на автомобіль для Збройних Сил України.

Різноманітні смаколики, серед яких і солодощі, і традиційні українські страви, яскравий український декор та усміхнені господині та господарі Олевщини – так зустрічав гостей заходу благодійний ярмарок.

В ньому взяли участь Олевська міська рада, КНП «Олевський Центр первинної медичної допомоги», відділ культури та туризму, відділ освіти, молоді та спорту, Олевський ліцей №1, Олевський ліцей №2, Олевський ліцей №3, ЦРД №1 «Зірочка», ЦРД №2 «Сонечко», ЦРД №3 «Золотий ключик», ДНЗ №2 «Малятко», ДНЗ №10 «Струмочок», Центр дитячої та юнацької творчості, Свято-Миколаївська церква, Свято-Іовський храм, церква «Нове покоління», ДП «Олевське лісове господарство», ДП «Олевський лісгосп АПК», КУ «Центр надання соціальних послуг».

Окремо до збору долучилася Українська церква «Спасіння» християн віри Євангельської, які проводили активності в дитячій зоні розваг.

Міський голова Сергій Лисицький особисто відвідав всіх учасників ярмарки та долучився до збору коштів. Він подякував за активність та ініціативність та оцінив непересічні таланти наших місцевих жителів.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту