На черговому засіданні виконавчого комітету розглянули 23 питання

Сьогодні, 30 травня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Олевської міської ради, яке провів міський голова Сергій Лисицький.

Традиційно першим питанням розглянули питання про надання одноразової матеріальної допомоги. Так, допомога надається 31 жителю громаду. Загальна сума виділених коштів – 75 000 грн.

Під час засідання присутні члени виконкому затвердили звіти про виконання фінансового плану за 1-й квартал 2023 року КНП «Олевська ЦЛ» та КНП «Олевський ЦПМД».

Під час засідання було прийняті рішення що стосувались соціальних питань, а саме про надання дозволів на вчинення правочину від імені неповнолітніх та малолітніх дітей,

Також виконавчий комітет погодив рішення про взяття на квартирний облік: жителя селища Дружба, та внесення його в списки на отримання житла до загальної черги громадян, які потребують поліпшення житлових умов, жителя села Хочине та внесення його в списки на отримання житла до позачергової черги та соціальної позачергової черги громадян, які потребують поліпшення житлових умов, як дитину-сироту, жительку міста Олевськ та внесення її в списки на отримання житла до позачергової черги та соціальної позачергової черги громадян, які потребують поліпшення житлових умов, як дитину-сироту.

Розглядалось також питання про зрізання аварійних зелених насаджень. Було надано дозвіл на зрізання 3 вільхи, 17 тополь, 9 верб в прибережній зоні річки Уборть. Зрізані аварійні дерева будуть оприбутковуватися, як дрова та використовуватимуться для опалення об’єктів соціальної сфери міської ради.

Виконавчим комітетом було вирішено надати дозвіл на встановлення 2-х тимчасових споруд в місті Олевськ для провадження підприємницької діяльності, загальною площею 30,0 м2. кожна

Всього члени виконавчого комітету розглянули 23 питання порядку денного та прийняли відповідні рішення.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту