Учні Тепеницького ліцею отримали комп’ютери

В рамках співпраці між освітніми закладами України та Німеччини, учні Тепеницького ліцею отримали комп’ютери. Попри те, що навчальний рік вже завершився, дітки матимуть змогу якісно підготуватися до наступного навчального року.

Такі необхідні для кожного учня пристрої надійшли від наших німецьких друзів Freundschaft kennt keine Grenzen. Вони не є новими, але в дуже гарному стані, налаштовані та готові до навчання. До комплекту входять: системний блок, монітор та комп’ютерна миша.

Варто зазначити, діток, що отримали комп’ютери, визначала директорка ліцею. Переважно, це діти з багатодітних сімей та інші соціальні категорії.

Міський голова Сергій Лисицький особисто привіз техніку для діток, поспілкувався з ними та батьками, а також з педагогічним колективом.

«В якому форматі буде навчання з вересня? Запитання, яке чую останні два тижні від освітян громади. На жаль, зараз відповіді немає і не може бути, зі зрозумілих причин. Сподіваюсь, що слова «дистанційне» та «змішане» залишаться тільки в пам’яті, про всяк випадок продовжуємо спільно з друзями шукати можливості забезпечити дітей ґаджетами. Щиро дякую всім волонтерам по обидві сторони кордону за пророблену роботу», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту