Що придбали для військових за одноденний заробіток освітян

Олевщина гідно проявляє себе у волонтерстві та допомозі нашим Збройним Силам України. Кожен на своєму місці намагається докладати максимум власних зусиль задля досягнення спільної мети – перемоги над ворогом.

Свою небайдужість та бажання допомогти нашим військовим вкотре проявили освітяни Олевської громади. Тож сьогодні пригадаємо їх внесок та прозвітуємо про пророблену роботу в цифрах.

Другий рік поспіль освітяни Олевської громади вирішили віддати свій одноденний заробіток на потреби ЗСУ. Цього разу це 381 692 гривень.

Що ж вдалось купити за ці кошти?

  1. Автомобіль для медичного підрозділу стрілецького батальйону, в якому близько пів сотні наших земляків – 112 тисяч гривень.
  2. Автомобіль для 30-тої окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького – 150 тисяч гривень.
  3. Частина коштів для придбання квадрокоптера DJI Mavic 3 з функцією тепловізора для нашого земляка, Олександра Гончара із села Сущани, що захищає Україну в штурмовій бригаді «Червона калина» – 56 тисяч гривень.
  4. Частина коштів за ремонт швидкої медичної допомоги для військових, які звернулися до Олевської міської ради з проханням допомогти відремонтувати транспорт (про це детальніше читайте незабаром на нашому сайті) – 43 884 гривень.
  5. Залишок від суми, а саме 19 808 гривень, пішов на придбання гуми, запчастин та перефарбування попередньо придбаних автомобілів.

Ми щиро дякуємо кожному, хто робить свій внесок у майбутню перемогу України над ворогом. Разом ми зможемо зробити більше!

Скоро читайте ще більше інформації про благодійність закладів, відділів та організацій Олевщини на нашому сайті.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту